Hallchef på Two Padel Arena Malmö

TJÄNSTEN ÄR TILLSATT

Two Padel Arena växer och senare i vinter öppnar vårt flaggskepp i Malmö med fem dubbelbanor och tre singelbanor. Sedan tidigare bedriver vi padelanläggningar i Helsingborg och Kristianstad.

Vår vision är att vi ska vara en arena för alla. Oavsett ålder, kön och ambition. Vi vill vara en tillgänglig arena dit alla är välkomna. Det är därför vi valt att etablera fem dubbelbanor och tre singelbanor i suveränt läge innanför den yttre ringvägen, i anslutning till E6, E65 och Jägersro. En smash från stadskärnan och en bandeja från Husie, Fosie och Oxie.

Vi söker nu efter en hallchef till vår anläggning i Malmö. Denna rekrytering är en nyckelroll i våra organisation och hallchefen kommer få ett stort ansvar med utvecklingen av Malmö – men också Kristianstad och Helsingborg.

Vi söker en hallchef som kan vara en drivande kraft och som kan sätta Two Padel Arena på kartan i Malmö – och samtidigt utveckla sporten såväl i staden som i vår arena.

Om rollen:

Som hallchef kommer du att ha det övergripande ansvaret för driften av vår anläggning. Som hallchef ska ditt främsta fokus vara ett våra besökares förväntningar uppnås och att vi levererar en upplevelse utöver det vanliga. Du kommer att ha ansvar för vår butik, reception, café och personal. Du kommer också att ha ansvar för budget vilket bland annat omfattar inköp, inventering och lager.

Du kommer vara spindeln i nätet när det gäller administration och organisation kring anläggningen såväl när det gäller padelevent, turneringar och andra tävlingar som seriespel, partnerskap, företagsträffar med mera. Ett annat viktigt ansvarsområde är marknadsföring och sociala medier.

Om dig:

För oss är det viktigt att du är en naturlig ledare som trivs att arbeta med andra människor. Du har service som ett av dina ledord och brinner för att säkerställa bästa möjliga upplevelse för våra kunder.

Då din tid kommer att vara förlagd såväl på banan som tränare, som i butiken och receptionen krävs det att du är flexibel och prestigelös som person. Du är van vid att arbeta i högt tempo och ser det som naturligt att vara på plats då det är mest kunder på plats i vår arena.

Att du är strukturerad, ansvarstagande och självständig är ett krav. Att du har haft personalansvar, ekonomiska kunskaper, och varit engagerad i föreningslivet ser vi som meriterande.

Naturligtvis älskar du padel lika mycket som oss.

Befattning: Hallchef
Omfattning: Heltid
Tillträde: Enligt överenskommelse

Ansökan
Du sänder din ansökan via epost till vår vd kim@twopadel.se. Din ansökan ska innehålla ett cv samt personligt brev. En videopresentation är önskvärt men inget krav.

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.