Hallvärd på Two Padel Arena Malmö

Two Padel Arena växer och senare i vinter öppnar vårt flaggskepp i Malmö med fem dubbelbanor och tre singelbanor inomhus samt två dubbelbanor utomhus. Sedan tidigare bedriver vi padelanläggningar i Helsingborg och Kristianstad.

Vår vision är att vi ska vara en arena för alla. Oavsett ålder, kön och ambition. Vi vill vara en tillgänglig arena dit alla är välkomna. Det är därför vi valt att etablera fem dubbelbanor och tre singelbanor i suveränt läge innanför den yttre ringvägen, i anslutning till E6, E65 och Jägersro. En smash från stadskärnan och en bandeja från Husie, Fosie och Oxie.

Vi söker nu efter hallvärdar till vår anläggning i Malmö. Vill du vara med och bryta ny mark i Malmö – och skapa stans fräschaste och mest populära padelanläggning och mötesplats? Då ska du fortsätta läsa här nedanför.

Om rollen:

Som hallvärd är kunderna som besöker arenan ditt största fokus. Tillsammans med hallchefen, som du kommer att arbeta nära, är du kreativ och drivande i utvecklingen av Two Padel Arena. Som hallvärd kommer du att vara delaktig i de aktiviteter, tävlingar och events som arrangeras i arenan. Hallvärden är också behjälplig mot de som aldrig besökt oss tidigare och behöver tips och råd i hur man kommer igång med att spela padel. Du kommer också att vara engagerad i vår butik och reception. Kort sagt: Arbetsuppgifterna är varierande och anpassas löpande beroende på behov.

Om dig:

För att lyckas i rollen som hallvärd behöver du vara en flexibel och prestigelös person. Padel bör vara en passion och har du arbetat med service och/eller event tidigare kommer du att ha en fördel av det. Har du ett marknadstänk och känsla för försäljning kommer det hjälpa dig i din roll som hallvärd.

Du är en person som har ambition, passion och ett högt driv och som inte begränsas av att det inte alltid finns givna ramar. För att trivas och bli framgångsrik i rollen som hallvärd ser vi gärna att du har en initiativtagande förmåga. För att passa in i rollen ser vi också att du är en kommunikativ person som tycker om att ta kontakt med nya personer och som trivs i olika sociala sammanhang!

Befattning: Hallvärd
Omfattning: Deltid
Tillträde: Enligt överenskommelse

Ansökan
Du sänder din ansökan via epost till vår vd kim@twopadel.se. Din ansökan ska innehålla ett cv samt personligt brev. En videopresentation är önskvärt men inget krav.

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.