Helsingborg


Helsingborgs första – och enda – singelbanehall


Välkommen till Two Padel Arena Helsingborg

OBS! Lägg märke till att grindarna in till anläggningen stänger klockan 21.00. Spelar du 20.00-21.00 parkera utanför grindarna och gå in till anläggningen. 
4 SINGELBANOR

Våra banor är tillverkade av spanska Jubo Padel och håller toppklass. Ni spelar på det senaste innovativa underlaget med krullgräs som gör studsarna jämnare och mindre sand på banan. Med drygt 9 meter i takhöjd och med akustikskynken runt om arenan som gör ljudnivån behaglig bjuder vi in till en av stans bästa arenor. Glömde vi att säga att vi har fantastisk ventilation också?

 

KOPPLA AV

I Two Padel Arena Helsingborg finns utrymme för avkoppling både före och efter matchen. Sjunk ned i en av våra soffgrupper med en god kopp kaffe – som vi förövrigt alltid bjuder på. I vår varuautomat finns mycket gott – både kall dryck, proteinbars och goda chokladbollar. 

FACCILITETER 

I Two Padel Arena Helsingborg finns allt du kan önska dig. Vi har omklädningsrum, duschrum, två toaletter, kök med mikrovågsugn och flera platser att slå sig ned på. Du hyr rack och köper bollar genom vår smarta rack- och bollautomat. För att använda automaten behöver du dock använda dig av mobilapplikationen Lova. Så ha gärna appen installerad redan när du anländer till arenan så går det snabbt att komma igång. 

Utövare i Two Padel Arena ger oss toppbetyg på Google. Kom och spela i en av stans finaste padelanläggningar – den enda med endast singelbanor.