Kristianstad


Kristianstads första – och enda – singelbanehall


Välkommen till Two Padel Arena Kristianstad

 
3 SINGELBANOR

Våra banor är tillverkade av spanska Jubo Padel och håller toppklass. Ni spelar på det senaste innovativa underlaget med krullgräs som gör studsarna jämnare och mindre sand på banan. Med drygt 7 meter i takhöjd och med akustikskynken runt om arenan som gör ljudnivån behaglig bjuder vi in till en av stans bästa arenor. Glömde vi att säga att vi har fantastisk ventilation också?

 

KOPPLA AV

I Two Padel Arena Helsingborg finns utrymme för avkoppling både före och efter matchen. Sjunk ned i en av våra soffgrupper med en god kopp kaffe – som vi förövrigt alltid bjuder på. I vår varuautomat finns mycket gott – både kall dryck, proteinbars och goda chokladbollar. 

FACCILITETER 

I Two Padel Arena Kristianstad finns allt du kan önska dig. Vi har omklädningsrum, duschrum, toalett, mindre köksdel och flera platser att slå sig ned på. Här finns rack att hyra via vår rackuthyrningsmaskin. Det är enkelt att göra på plats i arenan. Behöver ni bollar köps dessa från en bollautomat.  

Utövare i Two Padel Arena ger oss toppbetyg på Google. Kom och spela i en av stans finaste padelanläggningar – den enda med endast singelbanor.