Malmö


I mitten av april öppnade vi vårt flaggskepp – Two Padel Arena Malmö.


Välkommen till Two Padel Arena Malmö

Two Padel Arena Malmö består av sju dubbelbanor och tre singelbanor. Här finns allt en padelspelare kan drömma om. Stora ytor, bra takhöjd, grym akustik, bra ventilation, café, välsorterad butik, uppvärmningsutrustning, bordtennisbord, konferensanläggning och mycket mer.

Vi erbjuder abonnemangstider, företagsevent, konferenser, tävlingar och mycket mer. Kontakta oss för mer information på info@twopadel.se

VI SKA BLI EN AV MALMÖS BÄSTA! 

För oss är hela upplevelsen viktig. Från det att du som utövare kliver in genom dörren tills dess att du beger dig hemåt. Vi börjar med att erbjuda 50 gratis parkeringar. När du väl kommer in i arenan möts du inte bara av våra läckra banor – utan också av en välsorterad butik med vårt café i direkt anslutning till detta. Tycker du om att värma upp? Vi har ett gäng träningscyklar som väntar på dig. 

När du inte spelar padel är du välkommen att slå dig ned i en av våra två lounger. Här finns det gott om soffor och fåtöljer. Unna dig gärna en gratis kopp kaffe från vår kaffemaskin och köp något gott att tugga på. Eller varför inte spana in alla produkter i vår butik? Här finner du rack, bollar, lindor och andra tillbehör från två av de största märkena i Sverige. Här finns också rack att hyra.  

På vårt entresolplan finner du nybyggda duschar och omklädningsrum. Här finns också en mindre lounge och ett välutrustat konferensrum. 

Vi öppnade i mitten på april. Varmt välkomna!