PRESSMEDDELANDE – 2022-01-16

Two Padel Arena bedriver padelanläggningar i Helsingborg och Kristianstad sedan tidigare. Inom kort öppnar företagets flaggskepp i Malmö på Jägersrovägen 179 – i Toys r us tidigare lokaler.  

Satsningen som helhet omfattar sju dubbelbanor och tre singelbanor, varav två centercourts. Arenan som är i premiumsegmentet med konferens och loungeytor tillsammans butik och café kommer att mäta närmre 3000 kvadratmeter.  

– Malmö är en padelstad men det har funnits alldeles för få padelbanor sett till det stora intresset och stadens storlek. Vi vill bygga en arena som ska ses som en av de främsta här. Den blir inte för stor och inte heller för liten. När vi hittade de här lokalerna var det inget att tveka på, säger Two Padel Arenas vd Kim Ahlqvist. 

Two Padel Arena har tidigare enbart byggt singelbanehallar men kommer nu att driva en arena som även omfattar dubbelbanor. 

– Malmö har ett stort behov av fler banor samtidigt som vi länge önskat bygga en större arena som har allt en padelspelare kan önska sig. Precis det ska vi göra nu, säger Kim Ahlqvist. 

Nästa steg för Two Padel Arena är att rekrytera en hallchef. 

– Det är en nyckelroll i vår organisation. Det här är en omfattande satsning och den här personen som ska driva vår hall blir en viktig pusselbit i framtiden. Men vi hoppas på många bra ansökningar.

Two Padel Arena Malmö beräknas öppna i mars.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *